Sans Souci Waterfront House

 

Having a peaceful and private waterside location complete with jetty, our clients undertook a refurbishment to address the needs of their growing family, while also updating their home to accommodate plenty of entertaining.

The residence underwent a complete rework of the floor-plan to better integrate the homes upper and lower levels. Custom designed kitchens befitted the family's love for entertaining, while updated furniture and finishes fully transformed the spaces.

While the main entry level has more of a formal appeal, the lower level retains a relaxed feel while connecting with the pool and outdoor areas via a caterers kitchen, evoking a resort atmosphere.

 

Even the smallest of details were considered in creating this cohesive and highly layered interior, with desirable artworks complementing the overall aesthetic.

The result is a purpose considered snd cohesive interior, custom designed for this family's lifestyle.

 

Landscaping | Good Manors